ŠTÍTEK: Petr Urban

Ilustrační foto.
Vysočina - Deset, nebo jedenáct gólů v zápase? To už není takový problém. Vypadá to, že se fotbaloví střelci na Vysočině probudili. Zejména v krajském přeboru, a to i s přihlédnutím na fakt, že mají v nohách o dva zápasy více. Statistiky můžou vylepšit ještě v posledním kole.

O krále střelců bojuje i borovinský Urban

Fotbal
V Lysé se uskutečnil druhý ročník Lysá junior Cupu 2009 ve hře “8ball“
Lysá nad Labem - V herně BC Lysá nad Labem se konal druhý ročník Lysá junior Cupu 2009 ve hře “8ball“. Turnaje se zúčastnilo jedenáct hráčů a hráček ve věkovém rozmezí 8 – 18 let z několika kulečníkových klubů České republiky. Vítězem se stal Jan Meisner.

V Lysé kraloval Jan Meisner

Ostatní sporty
Trenér hradeckých hokejbalistů Jiří Mašík
Hradec Králové - Po předchozích neúspěšných pokusech hradeckých hokejbalistů probojovat se do semifinále play off extraligy převzal tým „autosklářů“ v létě kouč JIŘÍ MAŠÍK. A že se ukázal jako správná volba, není pochyb.

Mašík: Je to úžasné, ale ne náhodné

Ostatní sporty
Trenér hradeckých hokejbalistů Jiří Mašík
Hradec Králové -Po předchozích neúspěšných pokusech hradeckých hokejbalistů probojovat se do semifinále play off extraligy převzal tým „autosklářů“ v létě kouč JIŘÍ MAŠÍK. A že se ukázal jako správná volba, není pochyb.

Mašík: Je to úžasné, ale ne náhodné

Ostatní sporty
Děti si mohly během šelmích trhů vyzkoušet široké spektrum her
Liberec - Stovky rodin s dětmi příkalala v sobotu do nejstarší zoologické zahrady v republice celodenní akce nazvaná Liberecké šelmí trhy. Prim během celého dne hrály především liberecké základní školy, které v zahradě uskutečnily svůj projektový den na téma evropské šelmy.
2 fotografie

VIDEO, FOTO: Do zoo lákaly Šelmí trhy

Liberecko
Ilustrační foto.
Třebíč/Opatov - Fotbalisté FK Borovina-Opatov po podzimní části I. B třídy figurují na prvním místě tabulky se ziskem 31 bodů, které získali za deset výher, jednu remízu a dvakrát ze hřiště odešli poraženi s kladným skóre 48:15.

Loucký: Chceme vyhrát soutěž

Fotbal
Oficiální maskot  - lev - Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Liberec - Pouhých čtyřiadvacet hodin zbývá do zahájení mistrovství světa v klasickém lyžování, které se stane největší a zároveň nejnákladnější sportovní akcí v historii samostatné České republiky. Není proto náhodou, že šampionát nabízí hned několik fascinujících čísel.

Mistrovství přináší řadu fascinujících čísel

Sport
Sáňkaři TJ Saně. Na snímku František Halíř.
Smržovka - Na jediné provozuschopné sáňkařské dráze na Smržovce se o víkendu pojede mistrovství České republiky dospělých a juniorů v jízdě na saních. Domácí šampionát pořádá Tělovýchovná jednota saně Smržovka, ovšem česká sáňkařská špička na mistrovství bude chybět.

Urban pojede opět na legovém tobogánu

Ostatní sporty
Ilustrační foto
Hradec Králové -Jako hráč patřil k nejlepším českým hokejbalistům. Ve své sbírce má všechny tři cenné kovy z mistrovství světa. Od roku 2004 vykonává JIŘÍ MAŠÍK i díky zdravotním problémům trenérské řemeslo. Dlouho působil jako asistent v Letohradě, avšak před touto sezonou kývl na nabídku Hradce Králové.

Mašík: 'Chceme zlomit čtvrtfinálovou kletbu'

Ostatní sporty
V ZOO Liberec bude kampaň probíhat pod názvem Osladíme to i evropským šelmám?
Liberec - Liberecká ZOO se připojila ke kampani Evropské asociace zoologických zahrad a akvárií, kterou v Liberci povedou pod názvem Osladíme to i evropským šelmám? Kampaň v ZOO Liberec začíná ve středu 7. ledna, kdy budou mít všichni nositelé jmen připomínající evropské šelmy (Vlk, Liška, Rys…) vstup do ZOO Liberec po celý den zdarma.

Logo kampaně vytvořil Petr Urban

Jablonecko
NA VÁNOČNÍ NÁKUPY MAJÍ LIDÉ už pouze týden. A v mnoha obchodech bude otevřeno také o nadcházejícím víkendu. Například trutnovská prodejna textilu a látek Vesna v Bulharské ulici bude zákazníkům k dispozici po oba dny od 8 do 14 hodin.
Trutnov -Hospodářská krize a hromadné propouštění z práce může zasáhnout do tržeb obchodníků před vánočními svátky. Prodejci se proto snaží přilákat zákazníky i prodlouženou otevírací dobou. Oproti minulým rokům se například zmenšil zájem o hračky, lidé však kupují i zájezdy.

Některým obchod kvete, jiní ale hlásí značný pokles tržeb

Podnikání
Ilustrační foto
Kladensko - Poslední čtyři kola podzimní části fotbalového okresního přeboru budou určitě zajímavá. Rozdíl mezi prvním a třetím činí pouhé tři body a na druhém pólu tabulky kvartet týmů z 27 možných nenasbíral ani deset bodů.

Bude mít derby správný říz?

Fotbal
Ilustrační foto
Koleč/ Městečko/ Městečští fotbalisté vyrazili do Kolče, kde se střetli s týmem SK Brandýsek, potvrdit domácí výhru nad celkem Slaného. To se městečskému klubu povedlo a odpoutal se tak ode dna tabulky, kde ho vystřídal právě Brandýsek.

Ohnivec se odpoutal ode dna tabulky

Fotbal
Vidče vs. Valašská Bystřice
Valašsko - Hutisko si dožínkové slavnosti pokazilo premiérovou porážkou v nové sezoně a Hrachovec sehrál doma s Nedašovem velmi zajímavý zápas s remízovým koncem.

Derby ve Vidči bylo bez vítěze

Fotbal
Ilustrační foto
Lány/ Ve třetím kole krajské fotbalové I. B třídy přivítal nováček z Lán, který nezískal ještě ani bod, na svém travnatém pažitu celek SK Ohnivec Městečko, jenž rovněž stále čeká na svůj letošní první bodový zisk. Vše podstatné se defakto odehrálo v prvním dějství, kdy lánští fotbalisté dokázali vsítit dvě branky.

Nováček získal první tři mistrovské body

Fotbal
Atletika - ilustrační foto
České Budějovice - Při krajském přebor v atletických vícebojích ve Čt. Dvorech překonal domácí Petr Urban (19) šestitisícovou hranici v juniorském desetiboji osobním rekordem 6119 b.

Urbanův zlatý dvanáctiboj

Ostatní sporty