ŠTÍTEK: taneční soubor

Ilustrační foto
Velikonoce klepou na dveře, v Českých Heřmanicích můžete vyrazit na tematickou výstavu. A čtvrtek odpoledne můžete protančit. To vše v dnešních Tipech deníku.

Tipy Deníku

Volný čas
Beat Generation.
Sokolov – Sokolovská taneční skupina Beat Generation se zúčastnila regionálního kola karlovarského a plzeňského regionu, kde si v kategorii hip hop vytančila postup do celostátního finále v Chrudimi.

Beat Generation postupuje

Sokolovsko
Ilustrační foto.
Hradec Králové - Za vynikající sportovní výsledky v roce 2018 budou v královéhradecké filharmonii již po čtrnácté vyhlášeni a oceněni nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy z řad mládeže.

Připravují ocenění pro nadějné sportovce

Hradecko
Reprezentační ples Středočeského kraje 2019.
Střední Čechy /FOTOGALERIE/ - S láskou k tanci. Tak znělo motto letošního reprezentačního plesu Středočeského kraje, který se každoročně koná v jednom z velkých středočeských měst. Loni to bylo v Benešově, letos ples v sobotu 9. března hostilo největší středočeské město Kladno.
12 fotografií

Reprezentační ples kraje letos hostilo Kladno

Volný čas
Na výstavě v jihlavském Krajském úřadu Kraje Vysočina lze do konce roku vidět snímky Milana Šustra, jež mapují vystoupení žďárských a jihlavských seniorek s mexickými tanečníky v rámci festivalu Korespondance.
Jihlava, Žďár nad Sázavou – Až do konce roku je v sídle jihlavského Krajského úřadu Kraje Vysočina k vidění nová výstava žďárského fotografa Milana Šustra. Ten s fotoaparátem v ruce mapoval společné vystoupení jihlavských a žďárských seniorek s mexickou taneční skupinou Foco al Aire v rámci festivalu KoresponDance, který se konal v červenci ve Žďáře nad Sázavou.
4 fotografie

OBRAZEM: Výstava mapuje vystoupení seniorek a tanečníků z Mexika

Žďársko
Dlabání dýní. Ilustrační foto
Zruč nad Sázavou - Dýňování pořádají v sobotu 3. listopadu ve Zruči nad Sázavou. Od 10 hodin se koná dýňové tvoření a dlabání, k němuž účastníci zakousnou sladké i slané dobroty připravené z dýní. V poledne se vydají na dýňový pochod do Chaběřic a zpátky.

KRÁTCE: Odpoledne ve Zruči nad Sázavou stráví s dýněmi

Kutnohorsko
Ilustrační foto.
Klatovy – Kulturní dům v Klatovech se v sobotu 20. října zaplní mladými nadšenými tanečníky, kteří se zúčastní 9. ročníku celorepublikové pohárové taneční soutěže Poslední tanec sezony 2018.

Klatovy zaplní tanečníci

Klatovsko
Bez hranic z Velkých Opatovic? Tanečnice vozí medaile i z mistrovství Evropy
Velké Opatovice - Z tělocvičny na malém městě až na mistrovství Evropy. Příběh jako z filmu prožila Eva Zdvořilová z Velkých Opatovic a její taneční skupina Bez hranic. Poté, co chvíli vedla taneční kroužek, založila vlastní taneční skupinu, která se postupně propracovala až k vystoupení na evropském šampionátu v klasickém tanci. „Chtěla jsem vést skupinu trochu umělečtějším způsobem a dát jejím členům možnost se rozvíjet. Proto jsem ji původně zakládala,“ říká mladá žena.
2 fotografie

Bez hranic z Velkých Opatovic? Tanečnice vozí medaile i z mistrovství Evropy

Blanensko