ŠTÍTEK: taneční soubor

Na festivalu mimo jiné zahrály i revival kapely Lucie a Kabátů.
Hudlice – Hudební festival Kozlovna Fest přilákal o víkendu do Hudlic značné množství návštěvníků. Pro dobrou zábavu jim po celý den vyhrávaly kapely Sekec Mazec, Kabát revival West a Lucie revival. Návštěvníci mohli sledovat taneční vystoupení dětí z taneční skupiny Áčko a dětí ze základní školy v Počaplech.
49 fotografií

OBRAZEM: Charitativní akce přilákala stovky lidí

Berounsko
Dvanáct orchestrů, tisíce diváků a všude slyšitelný potlesk. Tak vypadal v pořadí již 22. ročník mezinárodního festivalu mládežnických dechových orchestrů FIJO 2016 v Chebu.
Cheb – Už po třiadvacáté se v Chebu odehraje Mezinárodní festival dechových orchestrů mladých FIJO (le Festival Internacional des Jeunes Orchestres Instruments á vent). Oblíbené bienále potrvá až do neděle 1. července a návštěvníci se i tentokrát mohou těšit na soubory z různých koutů světa.

Mezinárodní slavnost dechové hudby je po dvou letech zpátky

Volný čas
15. ročník festivalu Wejijosův Dobrovítov se konal v sobotu 23. června.
Dobrovítov /FOTOGALERIE/ - Patnáctý ročník festivalu Wejijosův Dobrovítov se konal v sobotu 23. června. Program byl opravdu bohatý. Odpoledne se na pódiu vystřídaly taneční skupiny z Čáslavi a Kutné Hory. Diváci se nenechali odradit ani občasným deštěm. Poté vystoupila dechová hudba Věnovanka a nechyběl ani průvod obcí s hudebním doprovodem. 
85 fotografií

Na festivale Wejijosův Dobrovítov nechyběla hudba ani dogdancing

Kutnohorsko
Pouť v Janovicích nad Úhlavou
Janovice nad Úhlavou - Hudební vystoupení, historický šerm, český i bavorský folklor, fotbal, pouťové atrakce ani například noční hasičská soutěž nebudou o víkendu chybět v Janovicích nad Úhlavou, kde se koná tradiční pouť.

Janovice nad Úhlavou budou žít poutí

Klatovsko
Švermov - Slovan 1:1, OP Kladno, 21. 4. 2018
Švermov – Další slavnostní chvíle pro fotbalový oddíl Baník Švermov. Poté, co zrekonstruoval travnatý povrch a poté vybudoval umělý trávník, otevře v sobotu 9. června slavnostně i nové kabiny. To vše za účasti primátora Kladna Milana Volfa. Město významně finančně podpořilo.

Švermovu otevře nové kabiny první muž Kladna

Fotbal
Župní sokolský slet v Klatovech 2012
Klatovy – Stejně jako Popelka dostala tři oříšky, i klatovští sokolové si ke svému 150. výročí nadělili tři dárky – během osmi červnových dnů odhalí pamětní desku, uspořádají župní slet a zaplní klatovské divadlo při tradiční akci nazvané Ve víru tance.

Klatovští sokolové slaví v červnu 150. výročí

Klatovsko
Městský dechový orchestr Cheb spolu s chebskou delegací a taneční skupinou pod vedením Jaroslavy Havlíčkové se zúčastnily slavnostního průvodu, který tradičně pořádalo město Hof. Toto německé město je již řadu let partnerem města Chebu.
Cheb, Hof - Městský dechový orchestr Cheb spolu s chebskou delegací a taneční skupinou pod vedením Jaroslavy Havlíčkové se zúčastnily slavnostního průvodu, který tradičně pořádalo město Hof. Toto německé město je již řadu let partnerem města Chebu.

Městský orchestr zahrál v Hofu

Chebsko